Despre Noi

Suntem o echipa energica o cu experienta de 25 ani in domeniul uneltelor si utilajelor pentru uz casnic.

De curand am decis sa transpunem activitatea nosatra si in mediul Online, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de produsele noastre in orice localitate din tara in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Incercam sa oferim doar produse de calitate in asa fel incat sa fim siguri ca toti clientii nostri vor ramane multumiti.

Unelte-export este locul unde gasesti tot ce ai nevoie pentru casa ta cand vine vorba de unelte si utilaje.  Fii mereu pregatit, alege din gama larga de produse, uneltele si utilajele de care ai nevoie.

Avem in oferta diverse scule electrice, precum aparate de lipit, aparate de polisat, bormasini, rotopercutoare, circulare, polizoare, pendulare si multe altele. 
De asemenea iti oferim unelte si utilaje pentru gradinarit cum ar fi pompe de apa submersibile, motopompe, hidrofoare, pompe de stropit, atomizoare dar si unelte pentru mana, truse, accesorii. 
In materie de utilaje avem diverse modele de drujbe, motocoase, mori electrice de uruiala, compresoare, generatoare si diverse tipuri de motoare. 
De asemenea punem la dispozitie o gama completa de piese de drujba, piese de motocoasa . Unelte-export iti sta la dispozitie, alege acum produsele de care ai nevoie in gospodaria ta.
 
Achizitionati cu incredere,
Echipa Unelte Export